Facebook airbnb English site Hungarian site
  • Hotel minőségű szobák
  • Online foglalás

Üdvözöljük az Andi-házban,

ahol nyaralás közben is otthon érezheti magát!

Vendégházunkat 2016-ban nyitottuk meg Hajdúszoboszló népszerű sétálóutcájában, 850 méterre, 10 perc sétára a Hungarospa Fürdőtől, illetve az Aquaparktól. Családias környezetben a hotelek minőségével és eleganciájával várjuk az üdülni vágyókat.

Jelenleg 7 modern, korszerű, igényesen felszerelt szobával várjuk kedves látogatóinkat. Szobáinkban széles, kényelmes két ágy vagy dupla ágy található. Luxus tollpárnákon pihenhetnek, vagy kérésre allergiamentes párnát is biztosítunk. A szobákban légkondicionálásra illetve télen fűtésre lehetőség van.

Tágas szobáinkban televízió és wifi elérhetőség van, többségükben vízforraló és minihűtő szolgálja a nálunk nyaralók kényelmét. Amennyiben sült, főtt ételt, dinnyét kívánnak fogyasztani, a közös konyhában található hűtőt és természetesen az étkezőt használhatják.

Főzés a vendégek részére szolgáló közös konyhában lehetséges. Külön étkezőhelyiség áll a vendégek rendelkezésére, terasszal.

CSALÁDOK FIGYELMÉBE!

Családosan nyaralók hívjanak bizalommal, megpróbálunk igényeiknek mindenben megfelelni. A 6. és 7. sz. szobáink külön házrészben vannak, saját bejárattal, két szobával, ami ideális nagyobb gyermekekkel érkezőknek.

Kérjük, hívjon információért!

Családbarát szálláshely! Babaágyat és etetőszéket előzetesen benyújtott igény esetén tudunk biztosítani.